Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,6
Comfort
7,9
Locatie accommodatie
8,8
Faciliteiten
7,9
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
8,4

Beoordelingen

    Liesbeth
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    21 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    J.P.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    13 mei 2018

    Geschikt voor stop op doorreis naar oostenrijk

    Ik zou het niet weten.
    Ontbijt goed. Rustig gelegen.
    Asjen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 mei 2018

    Aanrader voor als iemand op doorreis is.

    Ontbijt was heerlijk en een goed aanbod. Buiten gegeten. Prachtig uitzicht. Parkeren voor de deur. Slechts enkele kilometers van de A3.
    Non_Traveller
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    25 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Adolf
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    24 april 2018

    Zondag aangekomen om 20 uur Ik had maandag een afspraak bij een klant in Gossostheim

    Ik ben nogal soepel en geef weinig kritiek .Mij viel er niets tegen alles was naar wens
    Mooie ruime kamer , vriendelijk aan de receptie en verzorgde bediening in de bar. Overzichtelijke parking. uitgebreid ontbijt al bij al tip top in orde Ik ga er nog logeren. de lokatie licht ongeveer +- 8 km van de A3 autoweg Mooie omgeving voor fiets en wandeltochten
    Wouter
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    31 maart 2018

    Prima hotel op een goede locatie. Vriendelijk personeel en schone kamer.

    Siebster
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    24 maart 2018
    Keurig hotel, net personeel, sauna en zwembad, goed restaurant.
    René
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    21 maart 2018

    Goed voor het doel waarvoor ik er was (Messe Frankfurt)

    De inrichting van de kamers is allemaal wat gedateerd. En ik lag op kamer 210 en het vroor 's nachts, misschien dat dat iets uitmaakte, maar ik heb geruime tijd wakker gelegen van een bromgeluid dat afkomstig was van een installatie.
    Tamelijk gemakkelijk te vinden, rustig gelegen en met een heel behoorlijk restaurant.
    Mirjam
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    12 maart 2018

    Het horen van de Oehoe maakte het verblijf uniek, verder is het hotel een mufruikend allegaartje.

    De muffe geur op de gangen en het gevoel in vergane glorie rond te lopen. Ook de badkamer was erg klein.
    De natuur en het horen van de Oehoe in de avond. De rust tijdens de nacht, het hebben van een balkon, de redelijk goede bedden, de grootte van de kamer.
    Alex
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 maart 2018

    We waren op doorreis en daarvoor is het prima, maar een langer verblijf is de moeite waard.

    plastic op matrassen en dunne lakens resulteerde in koude matrassen; niet prettig in de winter
    ruime kamer, behulpzame eigenaar, goed ontbijt
    Aad
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 maart 2018

    Verblijf viel tegen; had veel beter moeten/kunnen zijn. Onvoldoende rekening gehouden minder valide

    Zoals hierboven reeds vermeldt was de toegewezen kamer onder de maat, zeker gezien het feit dat mijn vrouw minder valide is. Dit was kamer 311. Ik heb onmiddellijk de receptie ingeschakeld die na mijn klacht direct een alternatief aanbood: kamer 331. Deze kamer was op zich goed. De douche-instap was lager als in kamer 311 nog niet ideaal voor een minder valide, maar acceptabel. Verder bleek dat de locatie van de kamers erg ver achter in de gangen lagen, waardoor mijn vrouw voor haar doen heel ver moest lopen naar eetzaal en restaurant. De lift is te klein voor de rolstoel dus waren wij aangewezen op lopen, wat zij maar met de grootste moeilijk kan. Wij hebben immers bij de reservering duidelijk aangegeven dat mijn vrouw minder valide is en dus niet ver kan lopen. Bij de vorige reservering in uw hotel was hier goed rekening mee gehouden en was de kamer goed en dicht bij de lift gesitueerd. In die kamer was ook de douche-instap nagenoeg gelijkvloers, zodat dat ook geen belemmering gaf. Ik heb deze punten bij de receptie aangegeven en gevraagd of hiermee de volgende keer rekening mee kon worden gehouden, doch dit bleek niet te kunnen. Dit is wel heel jammer omdat wij eigenlijk liever niet het risico willen lopen dat dit de volgende keer weer zo is. Ik heb nog gevraagd of er nog een gelijkwaardige kamer beschikbaar was maar het antwoord was: wir sind ausgebucht. Ik betwijfel dat ernstig omdat wij bij het ontbijt maar heel weinig hotelgasten tegenkwamen. Verder is nog op te merken dat wij wel drie weken van te voren onze boeking hebben gedaan met nog voldoende beschikbare kamers; het had dus best geregeld kunnen zijn denken wij, alleen moet de gemaakte opmerkingen bij de boeking wel goed worden gelezen.
    De kamer was uiteindelijk prima, nadat ik eerst de receptie had ingeschakeld. Wij kregen uiteindelijk kamer 331. Deze kamer was op zich goed. Ontbijt was prima en de faciliteiten zijn goed.
    E
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    5 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mark
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 maart 2018
    Fijne ruime kamer en groot bed. Ontbijt was ook heel goed.
    Tanja
    us

    Beoordelingsscore

    7,5
    8 mei 2018

    It was fine

    The bed was not comfortable and the one pillow rule in some German hotels needs to go.. nobody sleeps with one pillow
    I liked the location!
    Deb Dutta
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    M K
    at

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 mei 2018
    Curtains too thin, too much sun shine early morning. Breakfast somewhat poor.
    Superb location.
    Bala M K
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gert
    ch

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 maart 2018

    excellent stay at very good hotel

    Lauren
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    27 maart 2018

    Great place , hidden gem

    Could of had breakfast finish a little later than 10am in weekday
    Breakfast great choice
Beoordelingen worden geladen